Op 8 januari luidde Cito het nieuwe jaar in

Op 8 januari luidde Cito het nieuwe jaar in. Zo’n 300 medewerkers van Cito hadden een geweldige avond. Mede door de muziek, fantastisch gedraaid door Hoyin! Het is een kunst om aan te voelen wanneer de beat er vol in moet. En wanneer het tijd is om even adem te halen. Het was Super!

Liesbeth van Litsenburg‎

Bedankt voor het draaien!

Bedankt voor het draaien op de bruiloft van Lisa Chung KaYien en Boon Tuoh Khor! Alles was echt perfect geregeld! Muziek was echt top, zowel in de middag als avond. Thanks to HoYin Chiu!!

Karin Chung

Dankzij jou was onze bruiloft tot in de puntjes goed geregeld.

Beste Infinity Entertainment,

Dankzij jou was onze bruiloft tot in de puntjes goed geregeld. Infinty heeft ervoor gezorgd dat wij als bruidspaar stress vrij hebben kunnen genieten van onze bruiloft. Voor de bruiloft hebben wij Infinity om hulp gevraagd voor het decoreren van onze bruiloft. Infinity heeft goed geluisterd naar onze wensen en ideeën en heeft op maat onze zaal versierd. Aangezien wij voor de bruiloft veel aan ons hoofd hadden, hebben wij weinig naar de decoratie omgekeken. Wij hebben deze taak dan ook volledig overgedragen aan Infinity. Toen wij als bruidspaar de zaal binnenkwamen, waren wij erg verrast van de decoratie. Infinity heeft de zaal gedecoreerd met ballonnen en decoraties die volledig bij onze thema passen. Ook heeft Infinity een grote champagnetoren voor ons kunnen regelen.

Verder heb ik de samenwerking met Infinity als prettig ervaren. Infinity heeft naast de decoratie ook een goede zangeres en saxofonist voor ons kunnen regelen. De gasten begonnen op een gegeven moment mee te klappen en mee te zingen. Dit zorgde natuurlijk voor een onvergetelijke avond. Verder hebben wij de bruiloft goed kunnen afsluiten. Na het eten heeft DJ HoYin C gedraaid. Hierdoor werd de sfeer nog gezelliger en ging iedereen op het einde van de avond los op de dansvloer. Al met al, een super tevreden bruidspaar!

Bedankt voor het invullen van deze avond! We hebben erg genoten van onze dag!

Kapo Yan

Beste Hoyin, wij willen jou enorm bedanken!

Beste Hoyin, wij willen jou enorm bedanken!
Het was super leuk om met jou samen te werken. Dankzij jou hebben wij een onvergetelijke afterparty gehad op ons bruiloftsfeest.
Je was flexibel, meedenkend en een échte sfeermaker!
Alle nummers die wij wilden laten afspelen op ons bruiloftsfeest hebben wij met jou gedeeld en jij hebt er werkelijk waar een prachtige mix van gemaakt, waardoor opa’s, oma’s, ouders, kinderen en gasten van allerlei nationaliteiten een fantastische dag op de dansvloer hebben beleefd!
1 april is en blijft ook dankzij jou onvergetelijk voor ons.
Al onze gasten hebben lekker gedanst, zelfs de gasten die nooit dansen, en de meesten bleven dansen tot het einde…..en wel tot 02.30 uur!
Wij zullen jou altijd aanraden aan familie, vrienden, kennissen etc. die een DJ willen hebben die er écht een fantastisch feest van kan maken!!!!!
Nogmaals ons dank!
🙏🏻❤🙏🏻

Aysegul Trgl

Infinity Entertainment bedankt voor je

Infinity Entertainment bedankt voor je bijdrage aan onze grote dag! Wat heb je er een mooi feest van gemaakt, voor ons één om nooit te vergeten!

Kevin Van Mierlo

Dank voor je aanwezigheid Hoyin!

Dank voor je aanwezigheid Hoyin! Je bent prettig om mee samen te werken, professioneel en denkt goed mee! Thanks voor alle support.

May Li

Hoyin je was echt super!

Hoyin je was echt super! Mede door jou een geweldige feest, goede voor en nazorg! Muziek was gewoon goed en vette belichtingen! Thnx nogmaals!! 😁

Tommy Woe