Onvergetelijke avond!Ho-Yin erg bedankt voor

Onvergetelijke avond!

Ho-Yin erg bedankt voor een onvergetelijke avond voor het sweet sixteen party van ons dochter. Je hebt alles op alles gezet om op het laatste moment voor ons aanwezig te zijn en je hebt een geweldige indruk achtergelaten bij iedereen met je positieve energie!

Wij zullen deze avond nooit vergeten en bij een volgende feest weten we al wie we zullen bellen!!!

We wensen je al het beste toe!

Basaran

Basaran

Hoi Hoyin, Bedankt voor de

Hoi Hoyin,

Bedankt voor de goede zorgen. Het was prettig om met je samen te werken!
We hebben aangegeven wat onze wensen waren en Hoyin heeft dit mooi geregeld. Al met al een geslaagde avond.

Thnx!

Yini&David

Wil je een zorgeloze en

Wil je een zorgeloze en onvergetelijke bruiloft? Dan raad ik Hoyin zeker aan! Hij kan goed meedenken en voelt zich ook vrij om zijn ideeen aan te dragen. Hoyin is super makkelijk in de omgang, was ook erg fijn voor onze ceremoniemeesters.
Hoyin was er de hele dag bij en heeft de muziek en decoratie verzorgd. Hij heeft alle apparatuur in huis, we hadden er geen omkijken naar. Het feest was echt een mooie afsluiter! Iedereen ging los, hij kreeg zelfs alle oudjes aan het dansen! Hoyin is echt een topper! 😀

Goeie prijs ook!

Michiel

Top geregeld van A tm

Top geregeld van A tm Z!

Lieve Hoyin,

Bedankt voor het zorgen dat onze dag vlekkeloos verliep en dat iedereen zorgeloos kon genieten! Ook met de voorbereiding heb je ons erg veel geholpen met je creativiteit en je oog voor details. Echt alles was top geregeld vanaf het begin tot het einde… Nogmaals hartelijk dank Hoyin voor de onvergetelijke dag!

An

Beste Hoyin, bedankt voor het

Beste Hoyin, bedankt voor het meedenken! Wij moesten in een korte periode van 3 maanden alles geregeld hebben, dit was zonder Hoyin niet gelukt. Waar wij niet aan dachten, daar was Hoyin tot in de details. Op de dag zelf zorgde hij voor de decoraties en een onvergetelijke feest. Nogmaals bedankt! Had het met niemand samen anders willen doen!

Lydia Hau

HoYin is erg behulpzaam en

HoYin is erg behulpzaam en denkt heel goed mee. Wij hadden nog 2 weken de tijd om de zaal te decoreren, maar hij heeft gewoon onze stress ontzorgd! Hij is een ervaren jonge man en is professioneel. Wij hebben mooie momenten vastgelegd op de foto! Nogmaals bedankt HoYin!!

H & S

Zaterdag 11 Augustus 2018 hebben

Zaterdag 11 Augustus 2018 hebben wij DJ HoYin geboekt voor onze bruiloft. Wat heeft Hoyin er een feestje van gemaakt! Iedereen heeft genoten van zijn nummers. Wat wij verder heel fijn vonden is dat HoYin beschikt over zijn eigen apparatuur zoals draaitafel, mengpaneel, speakers en ook lichten en een rookmachine. Je hoeft dus verder nergens aan te denken, hoyin regelt alles zodat jij hier niet naar om hoeft te kijken. Zijn skills en muziek keuze zijn top en hij past zich goed aan aan de momenten, de vibe en de mensen. Draait geen eentonige muziek maar wisselt af om de sfeer niet gelijkmatig te houden. Verder is HoYin niet alleen maar een goede DJ maar ook een hele behulpzame sociale jongen, denkt graag mee en komt er niet alleen maar om even te draaien. Hoyin heeft namelijk niet alleen maar ervaring met draaien maar is ook al bekend in de bruiloften scene. Hierdoor gaf hij ook vaak handige advies wat wij goed konden gebruiken.

Nogmaals Hoyin, enorm bedankt!

Quang & Dilana

Jubileum/eindfeest volleybalvereniging Reflex

Afgelopen zaterdag was DJ HoYin C in Duiven om te draaien op het jubileum/eindfeest van mijn volleybalvereniging Reflex. Wat hebben wij allemaal genoten van zijn nummers! Daarnaast is HoYin ook nog een super leuke en spontane gast, die een super feest heeft gegeven voor ons. Bedankt voor het komen en je hebt het super gedaan!
Zeker een aanrader voor andere!

Sanne de boer

Op 8 januari luidde Cito het nieuwe jaar in

Op 8 januari luidde Cito het nieuwe jaar in. Zo’n 300 medewerkers van Cito hadden een geweldige avond. Mede door de muziek, fantastisch gedraaid door Hoyin! Het is een kunst om aan te voelen wanneer de beat er vol in moet. En wanneer het tijd is om even adem te halen. Het was Super!

Liesbeth van Litsenburg‎

Bedankt voor het draaien!

Bedankt voor het draaien op de bruiloft van Lisa Chung KaYien en Boon Tuoh Khor! Alles was echt perfect geregeld! Muziek was echt top, zowel in de middag als avond. Thanks to HoYin Chiu!!

Karin Chung

Dankzij jou was onze bruiloft tot in de puntjes goed geregeld.

Beste Infinity Entertainment,

Dankzij jou was onze bruiloft tot in de puntjes goed geregeld. Infinty heeft ervoor gezorgd dat wij als bruidspaar stress vrij hebben kunnen genieten van onze bruiloft. Voor de bruiloft hebben wij Infinity om hulp gevraagd voor het decoreren van onze bruiloft. Infinity heeft goed geluisterd naar onze wensen en ideeën en heeft op maat onze zaal versierd. Aangezien wij voor de bruiloft veel aan ons hoofd hadden, hebben wij weinig naar de decoratie omgekeken. Wij hebben deze taak dan ook volledig overgedragen aan Infinity. Toen wij als bruidspaar de zaal binnenkwamen, waren wij erg verrast van de decoratie. Infinity heeft de zaal gedecoreerd met ballonnen en decoraties die volledig bij onze thema passen. Ook heeft Infinity een grote champagnetoren voor ons kunnen regelen.

Verder heb ik de samenwerking met Infinity als prettig ervaren. Infinity heeft naast de decoratie ook een goede zangeres en saxofonist voor ons kunnen regelen. De gasten begonnen op een gegeven moment mee te klappen en mee te zingen. Dit zorgde natuurlijk voor een onvergetelijke avond. Verder hebben wij de bruiloft goed kunnen afsluiten. Na het eten heeft DJ HoYin C gedraaid. Hierdoor werd de sfeer nog gezelliger en ging iedereen op het einde van de avond los op de dansvloer. Al met al, een super tevreden bruidspaar!

Bedankt voor het invullen van deze avond! We hebben erg genoten van onze dag!

Kapo Yan

Beste Hoyin, wij willen jou enorm bedanken!

Beste Hoyin, wij willen jou enorm bedanken!
Het was super leuk om met jou samen te werken. Dankzij jou hebben wij een onvergetelijke afterparty gehad op ons bruiloftsfeest.
Je was flexibel, meedenkend en een échte sfeermaker!
Alle nummers die wij wilden laten afspelen op ons bruiloftsfeest hebben wij met jou gedeeld en jij hebt er werkelijk waar een prachtige mix van gemaakt, waardoor opa’s, oma’s, ouders, kinderen en gasten van allerlei nationaliteiten een fantastische dag op de dansvloer hebben beleefd!
1 april is en blijft ook dankzij jou onvergetelijk voor ons.
Al onze gasten hebben lekker gedanst, zelfs de gasten die nooit dansen, en de meesten bleven dansen tot het einde…..en wel tot 02.30 uur!
Wij zullen jou altijd aanraden aan familie, vrienden, kennissen etc. die een DJ willen hebben die er écht een fantastisch feest van kan maken!!!!!
Nogmaals ons dank!
🙏🏻❤🙏🏻

Aysegul Trgl

Infinity Entertainment bedankt voor je

Infinity Entertainment bedankt voor je bijdrage aan onze grote dag! Wat heb je er een mooi feest van gemaakt, voor ons één om nooit te vergeten!

Kevin Van Mierlo

Dank voor je aanwezigheid Hoyin!

Dank voor je aanwezigheid Hoyin! Je bent prettig om mee samen te werken, professioneel en denkt goed mee! Thanks voor alle support.

May Li

Hoyin je was echt super!

Hoyin je was echt super! Mede door jou een geweldige feest, goede voor en nazorg! Muziek was gewoon goed en vette belichtingen! Thnx nogmaals!! 😁

Tommy Woe