.

Close

The Yacht Experience Grace Kelly is een glamoureus stijlicoon te water met luxe en trendy interieur

The Yacht Experience Grace Kelly is een glamoureus stijlicoon te water. Met haar gracieuze lijn, luxe en trendy interieur en met haar 50 meter lengte is dit partyschip een imposante verschijning aan elke kade. 

De Grace Kelly is werkelijk van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen: een swingend feest voor ruim 250 personen, een zakelijke bijeenkomst, een varende beurs of een statig diner. Alles in een moderne interpretatie van de chique sfeer van Monaco in de jaren vijftig: comfortabel, feestelijk en zelfs een tikje decadent. 

Praktische informatie

De Grace Kelly beschikt over verschillende ruimtes, verdeeld over drie levels. Het schip is standaard ingericht voor maximaal 225 gasten in een gecombineerde sta- zitopstelling. Maar wij passen de inrichting graag  naar uw wensen aan. Daardoor is de Grace Kelly écht een perfecte locatie voor een swingend feest, productpresentatie, stijlvol seated dinner of varende beurs.

Vanzelfsprekend is geen enkel evenement aan boord van de Grace Kelly standaardwerk. In overleg met onze opdrachtgever zorgen we voor bijzondere belevenissen op het water die perfect passen. Onze arrangementen geven vooral de eerste inspiratie en een voorproefje van de mogelijkheden aan boord.

 

 

Meer foto's van Grace Kelly Klik hier!

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen of door middel van het contactformulier in te vullen.Klik hier voor contact!

 

Loading...
Loading...