.

Close

Band: Van receptie, feest, diner, zakelijke gelegenheid tot festivals

Van receptie, feest, diner (dansant), zakelijke gelegenheid, festival tot aan een optreden in een café, bij elk gelegenheid past coverband er altijd bij. Of u nou met elkaar wilt praten of gezellig wilt dansen, dit is allemaal mogelijk bij Infinity Entertainment.

Prijzen

Al vanaf €399 verzorgen wij een compleet (akoestisch) avond/middagvullend optreden van ca. 3 uur inclusief geluidsinstallatie. De tijden zijn in overleg uit te breiden.

Wilt u de band compleet uitversterkt, dan is de prijs afhankelijk van de benodigde extra apparatuur. Dit heeft onder meer te maken met de grootte van de zaal en het aantal gasten.

DJ Feat Band 

Bij dit combinatie geniet u niet alleen van de allerbeste Live-Muziek, maar zal een DJ er zorg voor dragen dat er geen stilte in uw feest komt. De vloer zal ook tijdens de pauzes van de band gewoon gevuld blijven.  Uw feest zal daardoor voor uw gasten én voor u onvergetelijk moment worden!

 Alle voordelen op een rij:

-Geen “pauzemomenten”

-Dansvloer blijft gevuld

-Verzoekjes die de band niet zou kunnen, draait de DJ

-Genres die je van een band niet kan verwachten, draait de DJ

-Muziek van DJ en Band zorgvuldig op elkaar afgestemd

-Door geluid en lichtinstallatie te delen heeft u minder kosten.

 

Prijzen vanaf €399,00 

 

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen of door middel van het contactformulier in te vullen.Klik hier voor contact!

Loading...
Loading...