.

Close

OnzeBruiloftSite om familie en vrienden op de hoogte te houden van jullie mooiste dag.

Jullie eigen bruiloftsite!

Ga je trouwen? Dan is Onzebruiloftsite de leukste manier om familie en vrienden op de hoogte te houden van jullie mooiste dag. Onzebruiloftsite biedt gratis vele leuke mogelijkheden en je hebt de keus uit de mooiste designs. Bovendien kan je onbeperkt foto's uploaden.

Jullie bruiloftsite is tot in de details te beheren via jullie websitebeheer. In dit webbeheer kunnen jullie alle instellingen van jullie website beheren. Teksten aanmaken, foto's uploaden, RSVP bijhouden, hotspots aangeven op de kaart, youtube filmpjes op de bruiloftsite zetten en ga zo maar door. Er is ook een feedbacksysteem voor als je vragen hebt of een tip of verbetering wilt aandragen. In dit systeem kan je na afloop van je bruiloft ook een cd of dvd bestellen van je website. Zo blijft je bruiloftsite altijd bespaard en heb je nog lang een leuke herinnering.

RSVP - gebruik jullie bruiloftsite om te organiseren!

Waar staat RSVP voor? Dit staat voor Répondez, s'il vous plaît. Simpelweg een verzoek om op een uitnodiging te reageren en aan te geven of je wel of niet aanwezig zal zijn. Jullie kunnen bijvoorbeeld verschillende evenementen op jullie bruiloftsite RSVP pagina plaatsen: trouwen op gemeentehuis, trouwen in de kerk, receptie of het avondfeest. Verder is het dan handig om op jullie trouwkaart een linkje naar jullie bruiloftsite te zetten met de mededeling dat men bij RSVP kan aangeven of men komt of niet. In jullie websitebeheer van jullie bruiloftsite zie je uiteindelijk een complete lijst met reacties. Even doormailen aan de ceremoniemeester(es) en klaar! Ondertussen hebben al honderden stellen van de RSVP functie gebruik gemaakt en zijn er duizenden inschrijvingen binnen gekomen.

Domeinnaam van jullie bruiloftsite

Bij Onzebruiloftsite heb je de mogelijkheid een keuze te maken uit verschillende domeinnamen. Het eerste stukje domeinnaam van jullie bruiloftsite bepaal je zelf (bijvoorbeeld jullie namen) en vervolgens kies je het laatste stukje uit. Je kan kiezen uit de volgende opties:

www. ……… sameninhethuwelijksbootje.nl

www. ……… hunmooistedag.nl

www. ……… onzebruiloftsite.nl

www. ……… onzebruiloftsite.be

Bijvoorbeeld:

www.kimenpeter.sameninhethuwelijksbootje.nl

Bedenk een makkelijke en/of originele naam, zodat jullie bezoekers de bruiloftsite ook snel kunnen vinden.

Privé bruiloftsite

Het is natuurlijk leuk als iedereen even naar jullie website kan surfen. Maar soms wil je graag dat de website alleen voor vrienden en familie beschikbaar is. Dit kan en het kost je slechts iets extra's. Door een Lite of PRO account aan te vragen, krijg je de mogelijkheid om een wachtwoord op jullie website te plaatsen. Ook kan je een hint opgeven. Bijvoorbeeld: "hoe heet onze nieuwe puppy?". Alleen familie en vrienden zouden het antwoord moeten weten en krijgen zo toegang tot jullie bruiloftsite. Deze extra opties zijn uniek en alleen bij Onzebruiloftsite.

Je eigen bruiloftsite maken is gemakkelijk - ook als je weinig kennis hebt van computers en internet. Je kiest een design en vult je basisgegevens in. In vijf minuten is je eigen bruiloftsite online! Daarna geef je met foto's. filmpjes en tekst zelf vorm en inhoud aan de site. Met leuke achtergrondmuziek en stoere special effects voor jullie bruiloftsite, maak je jullie site helemaal compleet. Je kunt de site beginnen wanneer je wilt en op elk gewenst moment aanpassen. Ook een wachtwoordinstelling voor jullie trouwwebsite is mogelijk.

Kunt u niet wachten om te beginnen met uw eigen bruiloft site te maken? Klik hier!

Loading...
Loading...