Welkom bij Infinity Entertainment

Wij zorgen voor onvergetelijke momenten

Trouwauto’s

Bij een bijzondere dag hoort een bijzondere auto

Zijn jullie op zoek naar een bijzondere trouwauto die uw speciale dag een extra glans geeft? Een huwelijk waarop een exclusieve trouwauto niet mag ontbreken. Daarom kunt u bij ons de mooiste trouwauto’s tegen scherpe prijzen huren. (De prijzen zijn inclusief chauffeur, champagne, zijden boeket op de motorkap, decoratie in uw trouwauto en uw eigen muziek).

U zult stralen in één van de exclusieve trouwauto’s met professionele, geheel in stijl geklede chauffeur. Infinity Entertainment hecht veel waarde aan om voor u een perfecte en onbezorgde dag te bezorgen. De chauffeur is ruim op tijd aanwezig op de door u aangegeven locatie en zal daarnaast zorg dragen voor het door u gekozen programma.

Wilt u één van de trouwauto’s 3 uur of meer huren? Dan krijgt u van Infinity Entertainment kilometers kado!

Prijzen van de trouwauto’s:

-Rolls Royce Phantom white te huur vanaf 220 euro per uur

-Rolls Royce Phantom silver te huur vanaf 210 euro per uur

-Maserati Quattroporte te huur vanaf 105 euro per uur

-Bentley Arnage T te huur vanaf 125 euro per uur

-Rolls Royce Silver Cloud II te huur vanaf 99 euro per uur

*inclusief chauffeur, champagne, zijden boeket op de motorkap en uw eigen muziek*

Trouwauto versiering

U kunt kiezen voor extra opties geheel afgestemd op uw wensen en budget. Een boeket op de motorkap, bruidsboeket en/of corsages. Onze huisbloemist maakt stijlvolle en originele creatie van verse bloemen. Wilt u geen boeket op de motorkap van uw trouwauto dan zijn er veel andere leuke opties om de auto een chique uitstraling te geven. Denkt u bijvoorbeeld aan een zijden lint, een lint van kant of zijden bloemen verwerkt met lint en nog vele mogelijkheden. Wij adviseren u graag.

Exclusieve auto huren voor een foto reportage

Het is mogelijk om een exclusieve trouwauto te huren voor alleen uw fotoreportage. Infinity Entertainment heeft hiervoor een speciaal uurtarief en berekent de gereden kilometers vanaf onze vestiging naar het door u opgegeven adres en retour.

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan en bekijk hoeveel kilometers u gratis krijgt!

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Welkom bij Infinity Entertainment

Thema door Anders Norén