Welkom bij Infinity Entertainment

Wij zorgen voor onvergetelijke momenten

Catering

Infinity Catering: Van Aziatische, Italiaans, Spaans gerechten tot aan de “Oud-Hollandse Pot”

Heeft u binnenkort bruiloftsfeest, personeelsfeest, bedrijfspresentatie, open dag of een jubileum en wilt u ook genieten van het feest in plaats van de gehele feest in de keuken te staan? Dan bent u bij Infinity Entertainment aan het goede adres. Wij verzorgen voor u en uw gasten een heerlijke uitgebreide maaltijd uit één van onze keuken. Keuze kunt u kiezen uit Aziatische, Italiaans, Spaans of “Oud-Hollandse Pot” . De gerechten kunnen samengesteld worden zoals u het wenst. Vis, vlees en vegetarische gerechten, van mild gekruid tot pikant.

 

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Welkom bij Infinity Entertainment

Thema door Anders Norén