Welkom bij Infinity Entertainment

Wij zorgen voor onvergetelijke momenten

Bruidstaart

Infinity Entertainment bezorgt samen met jullie het mooiste ontwerp voor jullie mooiste dag.

Een bruiloft is iets bijzonders waar u veel tijd en aandacht aan besteed. Bij deze bijzondere dag hoort ook een prachtige en natuurlijk een lekkere bruidstaart

Infinity Entertainment staat garant voor het vakwerk en de service. Geheel naar uw eigen wensen maakt onze patisserie een bruidstaart vanaf 30 personen tot in de puntjes perfect! Daarnaast krijgt u een gelegenheid om de taarten te proeven. Een bruidsproeverij duurt ongeveer 1,5 uur en is vanaf  €15,00 per persoon. Mocht je een taart van minimaal 40 personen bestellen krijgt u van ons de proeverij gratis! In deze bruidsproeverij kunt u 6 zelf uitgekozen smaken proeven en uiteindelijk 2 smaken kiezen die straks in uw bruidstaart komen. Voor de bruidstaarten gebruiken wij hoge kwaliteit fondant van Callebaut.

Wilt u zelf een glimlach toveren op het gezicht van uw gasten, ontwerp dan samen met ons uw droomtaart voor jullie mooiste dag. We bespreken al uw wensen en wordt het geheel toegepast op het ontwerp van uw bruidstaart.

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2020 Welkom bij Infinity Entertainment

Thema door Anders Norén